UV védelem ablakfóliával

Évről évre erősödik az UV sugárzás!

Az UV védő fóliával sok pénzt spórolhat a bőre egészségről nem is beszélve.

 

A magas ultraibolya sugárzás gond nélkül hatol át a modern üvegszerkezeteken is. Ennek köszönhető, hogy egyre gyakrabban kell az belső építészeti elemeket, függönyök, parketták szőnyegek, és a bútorozatot cserélni, ami igen költséges dolog. A UV védő fóliának köszönhetően sokkal tovább lesznek ingóságaink újszerűek.

Téves gondolat, hogy otthon vagy az irodában már védve vagyunk a napból érkező sugárzás káros hatásitól. Az ablaküveg az UV-B sugarakat megszűri, az UV-A-t sajnos nem! A földünkre érkező sugarak legnagyobb része az UV-A sugarak, melyek károsítják a kollagénrostokat, hozzájárulva így a bőr öregedéséhez, kárt tesznek a DNS szerkezetében, így a bőrrák kialakulásában is szerepet játszhat. Az UV-A sugarak bontják a D-vitamint, ennek komoly veszélye lehet. Az erős napsugárzás a szemet is károsíthatja.

Kézenfekvő dolog, hogy amit tudunk megteszünk az egészségünk védelmében. Ebben tudunk széles termékpalettánkal segítséget nyújtani.

Általunk telepített fóliák mindegyike tartalmaz 99%UV védelemet. Fontos tudni, hogy amennyiben a tárgyak (bútorok, parketta, kirakati tárgyak) fakulásvédelme a cél, olyan fóliát kell alkalmazni mely a fényt is megszűri bizonyos mértékben.

Kirakat üvegek UV védelmére, ahol az átláthatóság is fontos szempont, legjobb megoldás a P70 fólia!

 

Hívás most