Komfort és energiamegtakarítás hővédő ablakfóliával

A napenergia az ablaküvegeken bejutva melegíti fel az épületet!

A hővédő fólia korszerű környezettudatos megoldás a meleg ellen.

Egyre jobb hőszigetelésű nyílászárók jelennek meg a piacon, ezért bátrabban alkalmazza az építő ipar. Ebből eredően a sugárzó napenergia gond nélkül áthatol a legmodernebb három rétegű ablakfelületeken is. Mivel egyre elviselhetetlenebbek a napsugárzás általi felmelegedések , mind inkább többet használjuk klimákat  amitől még melegebb lesz. A hővédő ablakfólia kiváló és ésszerű zöld megoldás a épületek hőháztartása ingadozásnának megakadályozására.

Mely fóliák képesek megoldást nyújtani?

A tükröződő ablakfóliákban kell gondolkozni, amik visszatükrözik a napenergia nagy részét. Szemben más fóliákkal, az általunk forgalmazott hővédő fólia nem repeszti be az üveget, hiszen nem nyel el annyi napenergiát, ami gondot okozna.

Lakások hővédelme

Sokan attól tartanak, hogy túl sötét lesz a fólia. Mi fontosnak tartjuk, hogy a lehető legtöbb fény megtartásával oldjuk meg az otthonok túlmelegedését.

A leggyakrabban telepített fóliák: SI35; P50; P35; EXTLL33S; EXTLL48S; EXTDR36;

Amikor a fényvédelem is szempont, az alkalmas fényvédő fólia típusok: SI15; EXTLL17; EXTDR19

Munkahelyek hővédelme

Ma már a legtöbb helyen számítógépen dolgoznak, nagy problémát okoz a napfény vakítása, ami miatt nem látják a monitorokat, illetve a modern iroda épületek nagy üvegtáblái mögött ülve az irodában elviselhetettlené válik a munkavégzés.

A legerősebb hővédő fólia alkalmazása válik indokoltá, melynek fényvédelme is elég erős ahhoz, hogy komfortot tudjunk nyújtani a munkavállaóknak. 

Javasolt hővédő fólia típusok: SI15; SI35; P35; EXTLL17S; EXTLL33S; EXTDR19; EXTDR36

Hívás most