Nyugalom és biztonság betörésgátló fóliával

Biztonsági ablakfólia nélkül nincs zárva az épület!

Az üvegeken való áthatoláshoz se szaktudásra, se speciális szerszámra nincs szükség.

 

Az üvegfelületek biztonságtechnikai szempontokból a leggyengébb láncszemek az épületeknél. Két ütés és már bent is vannak az illetéktelenek.

Víztiszta biztonsági fóliáink pont erre lettek kifejlesztve. Egyben tartva az üveget egy láthatatlan rácsot képeznek megvédve értékeit, szeretteit.

A biztonsági ablakfólia az üvegfelületek belső felületére kerül felhelyezésre, ezáltal balesetvédelmi funkciót is ellát. Törés esetén megmenti gyermekét vagy akár idősebb hozzátartozóját a üvegszilánkok okozta sérülésektől.

A biztonsági fólia több előnyt is nyújt mint egy rács, 99% UV védelmével a belsőépítészeti elemek kevésbé öregednek, tovább maradnak újszerűek. A függönyök, bútorok, szőnyegek, parketták UV védelem nélkül idővel kifakulnak, cseréjük jelentős költségeket jelent.

Meg kell még említeni a balesetvédelem fontosságát is. Ma már előírás közintézményekben a szilánkmentesítő fólia alkalmazása.

Baleset megelőzés céljából lakossági felhasználásban is tökéletes megoldás, hiszen beltéri üvegfelületeken pl: ajtók, vitrinek, beépített szekrények üvegeire telepítve óvhatjuk meg szaladgáló gyermekeinket az üvegszilánkok okozta komoly, életveszélyes sérülésektől.

Víztiszta biztonsági fólia:

Baleset megelőzésre alkalmas szilánkmentesítő fólia : S4 100 micron vastag, víztiszta biztonsági fólia.

Betörésvédelmi fólia: S7 175 micron vastag, víztiszta biztonsági fólia.

Hő- és fényvédővel kombinált biztonsági fólia:

Ahogy a neve is utal rá, ez a fólia kettő az egyben funkciót lát el. Ezüsttükrös, illetve füstüveg hatású biztonsági fólia, ami nem csak a hővédelmet oldja meg, hanem a nappali belátásvédelemre is tökéletes.

Fólia típusok: SSI420; SSI430;

Füstüveg hatású: SDR635; SDR650

 

Hívás most